Podaci o tvrtci

 

Prangl Gesellschaft m.b.H.

Richard-Tauber-Gasse 8

A-1230 Wien

Tel. +43 (0)5 0995
Fax +43 (0)5 0995 - 11033

E-Mail: office@prangl.at


Matični broj: 126986 w / Pokrajinski sud Wien
ID za PDV: ATU 19101308


Član WKONÖ, OÖ, K, ST, TI
Iznajmljivanje građevinskih strojeva i uređaja
Prijevoz dobara u cestovnom prometu

 

Detaljne informacije na wko.at

Informationen zu E-Commerce und Mediengesetz

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije (PDF) koje možete preuzeti pripremila je tvrtka TDKv - Thevessen Dienstleistungen für Kranvermieter, Orbker Straße 59, D-32758 Detmold, www.TDKv.com.


Uvjeti uporabe

Sadržaji na internetskoj stranici www.prangl.com (kao i www.prangl.at) zaštićeni su autorskim pravima. Svaka uporaba, bilo koje vrste, može slijediti samo uz prethodnu pismenu dozvolu. Od toga je izuzeta privatna uporaba.


Pravna obavijest    
Sadržaj ove internetske stranice služi samo kao opća informacija. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za njezinu ispravnost, potpunost i aktualnost.
Internetska stranica sadrži i poveznice do drugih internetskih stranica na čije stvaranje ili sadržaj nemamo nikakav utjecaj, stoga ne možemo preuzeti nikakvo jamstvo ili odgovornost. 


Google Analytics 

"Ova internetska stranica koristi uslugu Google Analytics za statističku internetsku analizu tvrtke Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi kolačiće (Cookies), tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu i s pomoću toga omogućuju analizu uporabe internetske stranice. Informacije o vašem korištenju ove internetske stranice koje se dobiju s pomoću kolačića (uključujući i vašu IP adresu), prenose se na poslužitelj tvrtke Google u SAD-- te se tamo i pohranjuju. Google će te informacije koristiti za procjenu vaše uporabe internetske stranice, za izvještaje o internetskim aktivnostima namijenjene administratoru internetske stranice te kako bi mogao pružati ostale usluge povezane s uporabom internetske stranice te druge usluge koje su povezane s uporabom interneta. Google ima pravo te informacije prenijeti i trećoj strani ako je to zakonski zatraženo ili ako treća strana obrađuje podatke u Googleovo ime. Google ni u kom slučaju neće povezivati vašu IP adresu s drugim Googleovim podacima. Uporabu kolačića možete spriječiti s pomoću podešavanja odgovarajućih postavki u vašem internetskom pretraživaču, ali vas u tom slučaju želimo obavijestiti da nećete biti u mogućnosti koristiti sve funkcije ove internetske stranice. Uporabom ove internetske stranice pristajete na to da tvrtka Google obrađuje vaše podatke na gore opisan način i za gore navedenu svrhu."


Uporaba Facebookova dodatka 

Na ovoj internetskoj stranici koriste se dodaci društvene mreže facebook.com, kojima upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA odnosno “Facebook”. Kada posjetite koju od naših internetskih stranica koja je opremljenatim dodatkom, uspostavlja se veza s Facebookovim poslužiteljima i nakon poruke na vašem pregledniku instalira se navedeni dodatak. Time se na Facebookove poslužitelje prenesu podaci o tome koje ste od naših podstranicaposjetili. Ako uz to imate otvoren i Facebookov nalog, Facebook te informacije prikazuje na vašem profilu. Uporabom različitih funkcija dodataka (primjerice klikom na gumb "Sviđa mi se" ili upisivanjem komentara) i te informacije pojavit će se na vašem profilu. Navedeno možete izbjeći samo na način da dodatak ne koristite. Više informacija o Facebookovu prikupljanju i korištenju podataka, te o vašim pravima i mogućnostima za zaštitu privatnosti možete naći u Pravilima za korištenje podataka na Facebooku.


Direktor:

Mag. Christian Prangl


Tvrtka

  

Država

  

PDV ID

Prangl Gesellschaft m.b.H.

  

Österreich

  

ATU19101308

Prangl Immobilien GesmbH

  

Österreich

  

ATU56941028

Toman Schwertransporte und Kranverleih GmbH

  

Österreich

  

ATU15415209

Prangl Hungaria Kft

  

Ungarn

  

HU10862089

Prangl Immobilien Hungaria Kft

  

Ungarn

  

HU13999773

Prangl d.o.o.

  

Slowenien

  

SI68323573

Prangl Immobilia d.o.o.

  

Slowenien

  

SI71640826

Prangl d.o.o.

  

Kroatien

  

HR79265820543

Prangl Slovakia s.r.o.

  

Slowakei

  

SK2022201467

Prangl Immobilien Slovakia s.r.o.

  

Slowakei

  

SK2022419839

 

Kontakt

Prangl Gesellschaft m.b.H.
Zentrale

A-1230 Wien
Richard-Tauber-Gasse 8
Tel. +43 (0)5 0995
Fax +43 (0)5 0995 - 11033
X