U MEĐUNARODNOM VRHU

Tvrtka Prangl ponovno je uvrštena u popis najboljih međunarodnih tvrtki u industrijskoj grani dizalica i radnih platformi.

 

Svjetski poznati časopis International Cranes svake godine sastavlja popis najvećih svjetskih tvrtki koje se bave dizalicama. Na 19. mjestu, jedini je austrijski predstavnik u popisu Top 25. U europskoj usporedbi to predstavlja izvrsno 7. mjesto.

 

U godišnjoj procjeni časopisa Kran & Bühne rangiranje se temelji na drugačijim parametrima. No rezultat je ipak sličan! Među tvrtkama iz njemačkog govornog područja tvrtka Prangl nalazi se u Top 6.

 

I u segmentu radnih platformi Prangl ima razlog za slavlje! Prema časopisu Kran & Bühne, tvrtka Prangl 6. mjestom opet se ubraja u elitu Austrije, Njemačke i Švicarske.

 

Potonje je potvrđeno i u međunarodnom stručnom časopisu International Rental News, u kojem svake godine ocjenjuju najveće svjetske tvrtke koje se bave iznajmljivanjem, ali se u obzir uzimaju sve vrste iznajmljivanja. S 35. mjestom Prangl je jedini domaći predstavnik na europskoj razini.

17.09.2019

Pregled vijesti

BAUTECH 2019

17.05.2019

I ove je godine časopis Solid dodjelio prestižnu nagradu Bautech Austria.

X