SVE ŠTO TO RADIMO, RADIMO ZA VAS

 

Pri postizanju visoko postavljenih ciljeva potreban vam je partner u kojeg se možete 100 % pouzdati. Za položaj jedne od međunarodno vodećih tvrtki u našoj industrijskoj grani možemo zahvaliti samo našim strankama. Svakodnevno se bavimo prijenosom ljudi i tereta. Naša glavna djelatnost je iznajmljivanje mobilnih dizalica i radnih platformi, kao i organizacija te izvedba transporta specijalnih i teških tereta. Kako bismo u tome bili što usavršeniji, u obrazovanje naših zaposlenika i u najsuvremeniju opremu ulažemo vrlo mnogo vremena i novca. Naš je cilj vaše projekte učiniti što jednostavnijima, brzima i sigurnima. Vaš plan naš je izazov!

  

 

Ključ uspjeha:

 

  

FLEKSIBILNOST – Brza reakcija se podrazumijeva!

I kratkoročne zahtjeve nastojimo ispuniti na vaše potpuno zadovoljstvo. To je moguće samo s pomoću opsežnog voznog parka i cjelovitog paketa usluga. Pružamo vam samo najsuvremeniju opremu.

 

  

SIGURNOST – Sigurnost na prvom mjestu!

Sigurnost i zdravlje u suvremenom radnom okruženju imaju sve značajniju ulogu. U našoj tvrtci sigurnosti na radu posvećujemo posebnu pozornost. Kod nas ekonomska pitanja nikada nemaju prednost pred dobrobiti zaposlenika. Kao tvrtci sa sigurnosnim certifikatom za petrokemijsku industriju (SCCP) ona nam je na prvom mjestu.

 

  

SAVJETOVANJE – Savjet i pomoć kad god vam zatrebaju!

Naš osnovni zadatak je pružiti vam što bolji savjet i što kvalitetniju pomoć. Za vas razmišljamo u novim dimenzijama. Naši stručnjaci svoje koncepte prilagođavaju danim okolnostima. Naime, različiti zadaci zahtijevaju različita rješenja.

 

  

SVE NA JEDNOM MJESTU – Rješenja po principu "Ključ u ruke"!

S obzirom na široku lepezu usluga koje nudimo možemo vam osigurati gotova rješenja za značajne dijelove pojedinih projekata i sve dogovarate samo s jednom osobom. Time se već u samom početku izbjegnu moguće poteškoće s podizvođačima.

 

  

SURADNICI – Čovjek na prvom mjestu!

Vaši projekti uspješno su provedeni prije svega zbog profesionalnosti i stručnosti naših suradnika te njihovoj neprestanoj spremnosti da vam budu na raspolaganju. Naš je cilj pružiti vam brzu, fleksibilnu, kreativnu i učinkovitu uslugu.

 

  

INŽENJERING – Rješenja od A do Ž!

Već u ranoj fazi planiranja pružamo vam potporu s preliminarnim studijama i studijama izvedivosti. Svaki zadatak rješavamo po njemu prilagođenom konceptu. Planiranje naših rješenja nije samo raznovrsno i inovativno, nego prije svega i ekonomično.

KLJUČ NAŠEG USPJEHA

FLEKSIBILNOST
Brza reakcija se podrazumijeva!


 

SIGURNOST

Sigurnost na prvom mjestu!


 

SAVJETOVANJE
Savjet i pomoć kad god vam zatrebaju!


 

SVE NA JEDNOM MJESTU
Rješenja po principu "Ključ u ruke"!


 

SURADNICI
Čovjek na prvom mjestu!


 

INŽENJERING
Rješenja od A do Ž!


 

X