A KOCKÁZATOK ISMERÉSE, A VESZÉLYEK ELKERÜLÉSE!

 

Az emelőkosarakkal kapcsolatos balesetek 80%-a a kezelő helytelen viselkedése miatt következik be. Ennek fő okai a tudatlanság, a könnyelműség és a kezelendő gépekre vonatkozó hiányos szakmai ismeretek. 

 

Használjon egy szakértők által kifejlesztett betanító programot. A képzéseket a TÜV Süd képzett oktatói tartják. Munkatársai az  ÖNORM EN 280:2010 szabványok alapján elméleti és gyakorlati szinten is megismerkedhetnek a különböző készülékekkel és a szerelőállványok típusaival.

 

A törvény előírja, hogy a munkaadó tájékoztassa és informálja a munkavállalókat azokról a veszélyekről, amelyek a munkaeszközök használata során fennállhatnak (Munkavédelmi tv. 12. és 14. §). A kezelői bizonyítvány igazolja, hogy az arra alkalmas személyek a szerelőállványokon való biztonságos munkavégzésre vonatkozó képzésben részesültek. Használjon olyan biztonsági csomagot, amelyben teljes mértékben megbízhat, és teljesítse ezzel a munkavédelmi törtvényben (ASchG) meghatározott vállalati gondoskodási kötelezettségét.

 

További információért forduljon illetékes ügyfélszolgálatunkhoz vagy bármelyik telephelyünkhöz. 

Kapcsolat

Prangl-Hungaria Kft.
Központ

H-1239 Budapest
Ócsai út 5.
Tel. +36 1 289 49 00
Fax +36 1 289 49 01
X