Útszakasz-tanulmányok

 

A szállítási feladat pontos megtervezése és előkészítése számunkra éppúgy magától értetődő, mint zökkenőmentes végrehajtása. Tapasztalt logisztikai szakembereink minden egyes projekt esetében részletesen megvizsgálják a speciális igényeket, és ez alapján készítik el az optimális tervezetet.

 

Ez többnyire az útszakaszok szemrevételezésén alapul, melynek során az útszakaszokat használhatóságuk szempontjából a lehető legalaposabb vizsgálatnak vetik alá. A vizsgálatok eredményeit kérésre egy többoldalas és egyszerűen értelmezhető útszakasz-tanulmány formájában is be tudjuk mutatni. Tervező részlegeink emellett egy saját programozású szoftverrel elemzik a kanyarsugarakat és a szállítási folyamatokat. Az előkészítő időszakban így a kényes útszakaszok is milliméteres pontossággal elemezhetők. Emellett természetesen a külső statikusokkal való együttműködés is fontos részét képezi a magas szintű minőségi elvárásoknak.

 

A praktikus alkalmazhatóság szempontjából a legkülönfélébb szállítási feladatokat is vállaljuk. Az elmélet és a gyakorlat kölcsönös összhangja elősegíti hatékony megoldásainkat. Hiszen semmit sem bízunk a véletlenre!

Egyénre szabott koncepció 

ÚTSZAKASZ-TANULMÁNYOK


 

CAD-TERVEZÉS


 

TRAKTRIX


 

X