AMIT TESZÜNK, AZT CSAKIS AZ ÖNÖK ÉRDEKÉBEN TESSZÜK!

 

A kitűzött magas célok eléréséhez olyan partnerekre van szükség, akikben 100%-ig megbízhatunk. Ügyfeleink bizalmának köszönhetjük, hogy az ágazaton belül egyike lehetünk a világ vezető vállalatainak. Napi feladatunkat az emberek és terhek mozgatása jelenti. Legfőbb kompetenciánk a mobildaruk és szerelőállványok bérbeadása, valamint speciális szállítások, ill. nehézrakományok szállítása. Ahhoz, hogy ezeket a feladatokat a lehető legtökéletesebben hajthassuk végre, sok időt és pénzt fektetünk be - nemcsak kollégáink képzésébe, hanem a legmodernebb eszközök beszerzésébe is. Célunk, hogy az önök projektjeit egyszerűbbé, gyorsabbá és kockázatmentessé tegyük. Az önök koncepciója a mi kihívásunk.

  

 

A siker alappillérei:

 

  

RUGALMASSÁG - A gyors reakció magától értetődő!

Törekszünk arra, hogy a rövid határidejű megrendeléseket is az önök legnagyobb elégedettségére teljesítsük. Ez csak egy széleskörű géppark és egy komplett szolgáltatási csomag együttesével lehetséges. Kizárólag a legmodernebb eszközökkel dolgozunk.

 

  

BIZTONSÁG - Biztonság mindenekelőtt!

IA modern munka világában a biztonságnak és az egészségnek egyre fontosabb szerepe van. A munkabiztonságra kiemelt figyelmet fordítunk. A gazdasági jellegű megfontolásokat soha nem helyezzük előbbre, mint a kezelőszemélyek biztonságát. SCCP-tanúsítvánnyal rendelkező vállalatként biztonságosan dolgozunk.

 

  

TANÁCSADÁS - Tanácsokkal és tettekkel egyaránt támogatjuk!

Legfőbb törekvéseink egyike az átfogó tanácsadás, ill. a legjobb gondoskodás. Ügyfeleink érdekében más dimenziókban gondolkodunk. Szakértőink ügyfelekre szabott koncepciókon dolgoznak, hiszen a különféle feladatok különböző megoldásokat igényelnek.

 

  

MINDENT EGY HELYEN - Minden projektet részletesen kidolgozunk!

Átfogó teljesítménycsomagunknak köszönhetően a projekt valamennyi lényeges részét egyszerre kínáljuk. Az ügyfélnek mindig csak egyetlen ügyintézővel kell kapcsolatban állnia. Így az esetlegesen felmerülő problémák kezdettől fogva elkerülhetők az együttműködés során.

 

  

MUNKATÁRSAK - Nálunk az ember áll az első helyen!

Mindenekelőtt munkatársaink profizmusa, szakértelme és felkészültsége az, amely a projektjeinket sikerre viszi. Célunk, hogy gyorsan, rugalmasan, kreatívan és hatékonyan álljunk rendelkezésére.

 

  

MŰSZAKI ISMERETEK - Megoldások A-tól Z-ig!

Már a korai tervezési szakaszban előtanulmányok és megvalósíthatósági vizsgálatok elvégzésével támogatjuk ügyfeleinket. Minden feladatkiíráshoz egyéni koncepciót dolgozunk ki. Előirányzott megoldásaink nemcsak változatosak és innovatívak, hanem mindenekelőtt gazdaságosak is.

SIKERÜNK ALAPPILLÉREI

RUGALMASSÁG
A gyors reakció magától értetődik nálunk!


 

BIZTONSÁG

Biztonság mindenekelőtt!


 

TANÁCSADÁS
Tanácsokkal és tettekkel egyaránt támogatjuk!


 

MINDENT EGY HELYEN

A projektet részletesen kidolgozzuk!


 

MUNKATÁRSAK
Nálunk az ember áll az első helyen!


 

MŰSZAKI ISMERETEK

Megoldások A-tól Z-ig!


 

X