Sterntalerhof

Angajații firmei Prangl donează piese Lego pentru instituția caritabilă „Sterntalerhof”.

 

Cu ocazia întrunirii din acest an din Salzburg, toți participanții au avut sarcina distractivă de a construi o „Casă Prangl 2020” din piese Lego. Astfel, au rezultat zece construcții creative și frumoase, care vor fi expuse în filialele firmei și care vor aminti tuturor de această întrunire. Întrucât după acest atelier ne-au rămas numeroase piese Lego nefolosite, ne-am gândit ce am putea face cu ele. După multe dezbateri, am ales „Sterntalerhof” din Loipersdorf, unde vom dărui cu plăcere, într-un scop nobil, toate piesele Lego rămase.

Principala misiune a „Sterntalerhof” este de a oferi asistență familiilor cu copii grav bolnavi. Efortul de a realiza această misiune a durat un deceniu și prin urmare, trebuie susținut în mod durabil. În cadrul unui mediu familiar, familiile cu copii grav bolnavi, care suferă de boli cronice sau boli incurabile în stadiu terminal, sunt asistate de o echipă de pedagogi, terapeuți, psihologi și clerici, pentru a reuși să ducă din nou o viață stabilă și să învețe să își accepte situația. Toate acestea se întâmplă în mijlocul naturii, iar copiii sunt ajutați de cai special dresați pentru terapie, care au capacitatea de a ajunge direct la inimile copiilor. De asemenea, activitatea integrativă de a-i susține pe cei care au suferit pierderea unei persoane dragi a devenit un domeniu foarte important.

Pe 10.11.2015, a avut loc vizita noastră programată la „Sterntalerhof”. Managerul parcului auto al Prangl, domnul Schreiner și directorul filialei regionale din zona Steiermark, domnul Pronegg, au donat personal piesele de Lego directorului „Sterntalerhof”, domnului Jankovits. Cu această ocazie, ambii reprezentanți ai Prangl au avut ocazia de a observa instituția în ansamblu, precum și posibilitățile de terapie, și s-au întors la filiala Zettling, impresionați de această experiență.

10.12.2015

Prezentare generală

Jubileu

20.11.2015

Modulul autopropulsat de gabarit mare PFTV 300…

EOY 2015

13.10.2015

Christian Prangl este câştigătorul premiului "Entrepreneur Of The Year”

Sportiv

28.09.2015

Angajații Prangl au participat plini de energie și entuziasm...

IC 50

29.07.2015

Anul acesta Prangl se află din nou în topul firmelor...

TOTY 2015

18.06.2015

Prangl câștigă locul 3 la categoria „Transport of the Year”.

Bautech-Preis

20.05.2015

Și în anul acesta, revista de specialitate „Solid“ a acordat atenție …

Franz Hiesl

18.05.2015

Președintele Adjunct, domnul Franz Hiesl, a vizitat filiala din St. Florian

Călărețul fantomă

24.04.2015

Şoferul unui autocamion Prangl, îngerul păzitor al unui biciclist pe A23.

X