TOT CEEA CE FACEM ESTE IN AVANTAJUL DUMNEAVOASTRA!

 

Pentru a vă atinge obiectivele ambițioase, aveti nevoie de parteneri pe care vă puteți baza 100%. Datorăm poziția noastră ca una dintre cele mai importante companii internaţionale in acest domeniu clienţilor nostri. Mutarea persoanelor și lucrurilor este ceea ce facem în fiecare zi. Principalele activități ale Prangl sunt închirierea de macarale mobile si platforme de lucru, precum și furnizarea de soluții de transport și de transport greu. Pentru a face acest lucru cât mai bine posibil, investim timp și bani, atât în instruirea personalului nostru cât și in procurarea celor mai moderne echipamente. Scopul nostru este de a asigura că proiectele dvs. se deruleaza mai uniform, sunt finalizate mai repede și implică mai puține riscuri. Planul dumneavoastra este provocarea noastră.

  

 

PILONII SUCCESULUI:

 

  

FLEXIBILITATE – reactie rapidă!

Scopul nostru este de a finaliza atat proiectele mai scurte, cât și proiectele mai mari, spre completa dumneavoastră satisfacţie. Acest lucru este posibil doar cu un parc auto extins și o gamă completă de servicii. Noi lucrăm doar cu cele mai moderne echipamente.

 

  

SIGURANŢA – punem siguranţa pe primul loc!

La locul de muncă modern, sănătatea și securitatea joacă un rol tot mai important. Siguranța este prioritatea noastră numărul unu. Noi niciodată nu am pus considerentele financiare, înainte de bunăstarea persoanelor care lucrează pe teren. Ca societate certificata SCCP, trăim siguranță.

 

  

CONSULTANŢA – suntem alături de dvs. cu sfatul si acţiunea!

Ne străduim să oferim servicii de consultanţa extinse și cu cea mai mare atenţie pentru client. Noi ne gândim la dvs. în diferite dimensiuni. Deoarece diferite sarcini au nevoie de soluții diferite, specialiștii noștri lucrează la abordări personalizate.

 

  

ONE STOP SHOPPING – tratăm proiectul dvs. intr-un singur loc!

Cu portofoliul nostru complet de servicii, toate elementele semnificative ale unui proiect sunt acoperite de aceeași persoană. Ai doar o singură persoană de contact. În acest fel, problemele de interfață sunt inlăturate de la început.

 

  

ANGAJAŢII – putting people first!

Dincolo de orice altceva, profesionalismul, experienţa si dedicarea angajaţilor noştri sunt cele care fac proiectele noastre de succes. Scopul nostru este de a lucra pentru dvs. rapid, flexibil, creativ și eficient. 

 

  

TEHNOLOGIE – soluţii de la A la Z

Noi vă sprijinim incă din faza de planificare cu studii preliminare și studii de fezabilitate. Vom dezvolta un concept individual pentru fiecare sarcină. Soluţiile noastre sunt nu numai numeroase și inovatoare, dar, de asemenea, si economice.

the pillars of success

FLEXIBILITY
Reacting quickly! 


 

SAFETY

Safety first!


 

CONSULTING
At your side with advice and action!


 

ONE STOP SHOPPING
We bring your project together!


 

EMPLOYEES
Putting people first!


 

ENGINEERING
An A-Z of solutions!


 

X