Calitate documentată

 

Suntem un furnizor de servicii de proiectare competent și axat pe soluții pentru clienţii noştri. Acest lucru necesită un accent pus in mod deosbit pe calitate. Stabilirea în mod constant de noi standarde și oferirea celui mai înalt grad de calitate și siguranță sunt o chestiune curentă pentru noi. O multitudine de certificate sunt o dovadă a succesului acestui mod de gândire. Ne străduim mereu să stabilim noi standarde.

 

     

DISTINCŢIE GUVERNAMENTALĂ

În conformitate cu secțiunea 68 din Codul industrial austriac, stema națională austriacă este acordată de către Ministerul Federal al Economiei, Familiei și Tineretului societăților care, prin realizările lor extraordinare pentru economia austriacă au dobândit un rol de lider în domeniul lor de activitate și sunt bine respectate de către partenerii lor. Prangl Gesellschaft m.b.H. a avut această distincție din 1982.

 

SCCP 

Doar companiile care pot dovedi că au luat în considerare anumite cerințe în ceea ce privește siguranța, protecția mediului și a sănătății oamenilor, în modul în care lucrează acestea, le este permis să poarte certificatul SCC ** (Certificat de siguranță pentru contractanţi). Siguranță ocupaţionala și evitarea accidentelor la locul de muncă sunt de maximă importanță aici. Avem certificare CSPC completă pentru toate serviciile noastre și toate ramurile.
 

GREEN BUILDING

Aproximativ 40% din consumul final de energie din Europa este atribuit clădirilor. În Cartea verde a Comisiei privind eficiența energetică, sectorul clădirilor este considerat un domeniu important. Programul "Green Building", își propune să ofere informații pentru a crește gradul de conștientizare în întreaga UE privind măsuri eficiente disponibile pentru îmbunătățirea eficienței energetice în birouri și clădiri comerciale. Acceptarea privind programul "Green Building" demonstrează rolul de lider de mediu a unei companii.

 

IC50

Folosind o metodă de evaluare specifica, revista de specialitate recunoscută la nivel global "International Cranes - Macarale internaționale" enumeră în fiecare an cele mai mari societaţi din lume, care dețin macarale. De cand a fost creat indicele, am fost printre companiile de top din industria de macarale la nivel internațional. În ultimii ani am devenit consacraţi între primele 10 societaţi  producătoare de macarale din Europa.

Premii

DISTINCŢIE GUVERNAMENTALĂ


 

SCCP


 

GREEN BUILDING


 

IC50


 

X