EVALUAŢI RISCURILE, EVITAŢI PERICOLELE!

 

Aproape 80% dintre accidentele cu platformele de lucru se produc din cauza comportamentului eronat al operatorului. Motivele principale sunt necunoaşterea, neglijenţa şi absenţa unor cunoştinţe de specialitate referitoare la utilajele de operat.

Utilizaţi un program de instruire dezvoltat de experţi. Trainingurile sunt efectuate de instructori calificaţi ai TÜV Süd. Angajaţii dumneavoastră învaţă să recunoască teoretic şi practic diversele utilaje şi categorii de platforme de lucru conform ÖNORM EN 280:2010.

Legea solicită ca angajaţii să fie informaţi şi instruiţi de angajator referitor la pericolele care pot să apară la utilizarea mijloacelor de lucru (§§ 12 şi 14 ASchG). Permisul de operator face dovada faptului că persoanele corespunzătoare au fost calificate şi instruite în vederea lucrului în siguranţă cu platformele de lucru. Utilizaţi un pachet de siguranţă în care aveţi deplină încredere şi îndepliniţi-vă astfel obligaţiile de asistenţă în cadru firmei, în raport cu Legea privind protecţia angajaţilor (ASchG).

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vă adresaţi consultantului dumneavoastră de resort sau uneia dintre sucursalele noastre.


Contact

Prangl Romania SRL
Sediu social

RO-077175 Ștefaneștii de Jos
Șos. de centura km 8 + 790 stanga
Tel. +40 (0)374 036 814
Fax +40 (0)374 097 456
X