šola

Več kot 300 učencev in učenk je v okviru informativnih dni obiskalo našo novo centralo na Dunaju.

 

Mladim damam in gospodom z akademij Vienna Business School iz Akademiestraße in Bundeshandelsakademie iz desetega dunajskega okrožja smo ob tej priložnosti podjetje podrobno predstavili. Po kratki filmski predstavitvi, ki jo je pripravilo vodstvo podjetja, so lahko učenke in učenci sami preskušali stroje.

 

Pri vožnji s prikolico so dobili pregled nad obsežnostjo obrata. Mladi obiskovalci in obiskovalke so lahko prisedli k vozniku vlečne naprave za premik težkih tovorov in na testnem prostoru sami prevzeli krmiljenje v kabini dvigala. Nazadnje so imeli možnost, da se z delovno ploščadjo tovornjaka popeljejo 50 metrov v višino – odlična priložnost za čisto posebne selfije.

 

Seveda smo učenkam in učencem predstavili še pisarniške prostore, kjer so lahko izvedeli več o ponujenih mestih za letošnjo poletno prakso.

 

Kljub zelo hladnim temperaturam so bile povratne informacije izjemno pozitivne, saj šolski razredi nimajo pogosto priložnosti, da tako podrobno in od blizu spoznajo podjetje.

 

Poleg opisanih informativnih dni so trije učenci in učenke tretjega letnika šole Vienna Business School dobili priložnost, da se pogovorijo z gospodom Christianom Pranglom. V zelo živahnem pogovoru je gospod Prangl predstavil svojo pot, medtem ko so učenke in učenci govorili o svojih izkušnjah med obiskom podjetja.

10.04.2018

Pregled

Anketa

08.11.2018

Strokovni časopis Solid je vprašal...

UČNI OBRATI

14.09.2018

Prangl kot družinsko podjetje že generacije stavi na usposabljanje...

IC 50

07.09.2018

Podjetje Prangl je bilo znova med najboljšimi podjetji na mednarodni...

ISO certifikat

22.08.2018

Prangl Slovenija in Prangl Hrvaška sta zdaj certificirana v celotnem...

 

Ausbilder-Trophy

22.06.2018

Zmagovalce poklicnega šolanja v Spodnji Avstriji je nagradila WKNÖ...

Schorsch

21.06.2018

Dunaj vsako leto nagrajuje zahtevne arhitekturne projekte...

 

Varnost

09.04.2018

Pripravili smo večer, ki smo ga posvetili varnosti.

IZPOLNITEV ŽELJE

23.01.2018

Devetletnemu Mariu so se izpolnile sanje.

X