IZPOLNITEV ŽELJE

Enkrat upravljati pravo dvigalo: to je bila najbolj goreča želja Maria Müllerja, ki sta mu jo podjetje Prangl in časopis Kleine Zeitung rade volje izpolnila.

 

V okviru akcije »Izpolnite si željo« časopisa Kleine Zeitung se je najbolj goreča želja Maria Müllerja končno izpolnila. Mali mož si je močno želel, da bi se enkrat peljal z dvigalom Prangl.

 

»Veliki tovornjaki Maria zanimajo že od tretjega leta. Zgled mu je bil oče, ki je pri gradbenem podjetju upravljavec mobilnega dvigala. Vedno ko se po avtocesti peljemo mimo podjetja Prangl, mi Mario reče, naj pogledam v desno, ker bo tam enkrat delal,« razlaga mama Monika.

 

Ekipa podružnice Prangl na avstrijskem Štajerskem je ob božiču učenca z družino rade volje povabila na podaljšani delovni obisk.

 

Za Maria se je v voznem parku takoj začela prava dogodivščina. Kot že pravi strokovnjak je nadarjeni devetletnik, ki ga zanima tehnika, z veliko zbranostjo in žarečimi očmi upravljal mobilno dvigalo z nosilnostjo 70 ton in po nekaj poskusih z veliko spretnosti prestavil pnevmatiko na želeno mesto čez signalni stožec.

 

Ob slovesu smo Mariu v spomin na to nepozabno dogodivščino podarili originalni, ekskluzivni model mobilnega dvigala z nosilnostjo 70 ton. Kdo ve, mogoče bo čez nekaj let prišlo do ponovnega snidenja. Ekipa podjetja Prangl se že vsekakor veseli njegove prošnje za vajeniško delo in za upravljavca dvigala.

23.01.2018

Pregled

Sodelovae

27.12.2018

Podjetji Prangl in Still bosta nemudoma začeli sodelovati v...

Anketa

08.11.2018

Strokovni časopis Solid je vprašal...

UČNI OBRATI

14.09.2018

Prangl kot družinsko podjetje že generacije stavi na usposabljanje...

IC 50

07.09.2018

Podjetje Prangl je bilo znova med najboljšimi podjetji na mednarodni...

ISO certifikat

22.08.2018

Prangl Slovenija in Prangl Hrvaška sta zdaj certificirana v celotnem...

 

Ausbilder-Trophy

22.06.2018

Zmagovalce poklicnega šolanja v Spodnji Avstriji je nagradila WKNÖ...

Schorsch

21.06.2018

Dunaj vsako leto nagrajuje zahtevne arhitekturne projekte...

 

šola

10.04.2018

Več kot 300 učencev in učenk je v okviru informativnih dni obiskalo našo...

Varnost

09.04.2018

Pripravili smo večer, ki smo ga posvetili varnosti.

X