Projekt meseca
DecNOVA ELEKTRARNA
NovBožično drevo
OktMestni stolp
SepSolna kislina
AvgLOČEVANJE ZRAKA
JunHerrnstein
MajTurnaround
AprAGRANA
MarTatort
FebKoralmhalle
JanDva mostova

Tatort


MAREC 2017: Snemanje enega od delov kriminalne serije Tatort je potekalo na lokaciji na Dunaju – seveda s pomočjo podjetja Prangl.

 

Čez kakšno leto bo avstrijska javna televizija ORF oddajala epizodo priljubljene kriminalne nadaljevanke Tatort z naslovom "Die Faust" (delovni naslov; slov. "pest"). Za optimalno osvetlitev so med drugim poskrbele tudi dvižne delovne ploščadi podjetja Prangl. Raznolik vozni park smo uporabili pri kar osmih različnih motivih: 5 x 15-metrske škarjaste dvižne delovne ploščadi, 2 x 10-metrski škarjasti dvižni delovni ploščadi in 1 x 43-metrska zglobna dvižna delovna ploščad.

 

Da bi zagotovili nemoten potek, smo za vse snemalne dni, na katere se je snemalo izven delovnega časa podjetja Prangl, zagotovili tehnično dežurstvo. Ker je naša oprema sodobna in dobro vzdrževana, dežurstva nismo potrebovali, vendar pa je kljub temu služilo kot rezerva za vsak primer.

 

Za domačo filmsko industrijo smo že dolga leta zanesljiv partner. Najsi gre za podporo pri administrativnih postopkih, opremo za osvetljevanje in/ali posebne efekte, stroje za postavljanje kulis in/ali lokacijo, ekipa podjetja Prangl je vedno na voljo z nasveti in dejanji.

Podatki o ProjeKtu

Država: Avstrija
Kraj: Dunaj
Datum: 07.03.2017 – 03.04.2017
Skrbnik: Andreas Wagner
X