VSE KAR DELAMO, DELAMO ZA VAS!

 

Za doseganje visokih ciljev potrebujete partnerja, na katerega se lahko stoodstotno zanesete. Položaj vodilnega mednarodnega podjetja v panogi smo si prislužili prav zaradi zaupanja, ki nam ga izkazujejo naše stranke. Naš vsakdanji kruh je premikanje ljudi in tovorov. Naše osnovne dejavnosti so oddajanje dvigal in delovnih ploščadi ter izvajanje posebnih prevozov in premeščanja težkih tovorov. Da bi to izvedli s čim boljšo odličnostjo, vlagamo veliko časa in denarja, tako v izobraževanje naših sodelavcev, kot tudi v najsodobnejšo opremo. Naš cilj za vas so lažji, hitrejši in manj tvegani projekti. Vaš projekt je naš izziv.

  

 

Stebri uspešnosti:

 

  

FLEKSIBILNOST – Hitro ukrepanje je samoumevno!

Trudimo se, da tudi kratkoročna naročila izpolnimo kar najbolje. To pa lahko izvedemo le z obširnim voznim parkom in celovitim obsegom storitev. Za vas delamo le z najsodobnejšo opremo.

 

  

VARNOST – Najpomembnejša je varnost!

Varnost in zdravje igrata v sodobnem delovnem okolju vedno bolj pomembno vlogo. Varnost na delovnem mestu uživa pri nas najvišjo prioriteto. Ekonomskim premislekom nikoli ne bomo dajali prednosti pred zaposlenimi. Varnost je naše življenje, saj smo podjetje s certifikatom SCCP.

 

  

SVETOVANJE – Z nasveti in dejanji vam stojimo ob strani!

V središču naših prizadevanj sta obsežno svetovanje in najboljša možna pomoč. Za vas razmišljamo v drugih dimenzijah. Naši strokovnjaki izdelujejo natančno prilagojene koncepte. Različne naloge namreč zahtevajo različne rešitve.

 

  

VSE NA ENEM MESTU – MI izpeljemo vaš projekt!

Z našim obširnim portfeljem dejavnosti vam nudimo izvedbo vseh bistvenih delov projekta na enem mestu. Opravka boste imeli le z eno kontaktno osebo. Na tak način že od začetka preprečujemo težave, ki bi se lahko pojavile na mestih, kjer se srečujejo različni deli projekta.

 

  

SODELAVCI – Človek je na prvem mestu!

Predvsem profesionalnost, strokovnost in delovna vnema naših sodelavcev privedejo do uspešnega projekta. Naš cilj je, da smo za vas dejavni – hitro, prožno, kreativno in učinkovito.

 

  

INŽENIRING – Rešitve od A do Ž!

Že v zgodnjih fazah vas podpiramo s predhodnimi študijami in preverjanjem izvedljivosti. Za vsako zastavljeno nalogo izdelamo individualen koncept. Naš pristop k rešitvam ni le vsestranski in inovativen, temveč tudi predvsem ekonomičen.

STEBRI NAŠEGA USPEHA

FLEKSIBILNOST
Hitro ukrepanje je samoumevno!


 

VARNOST

Najpomembnejša je varnost!


 

SVETOVANJE
Z nasveti in dejanji vam stojimo ob strani!


 

VSE NA ENEM MESTU
Mi izpeljemo vaš projekt!


 

SODELAVCI
Človek je na prvem mestu!


 

INŽENIRING
Rešitve od A do Ž!


 

X